BELCANDO Adult Lamb & Rice 12,5 kg
Kód: 10527Termék részletes leírása
Poctivé jehněčí v kombinaci s rýží je skvělou volbou i pro takové pejsky, kteří špatně snášejí obiloviny nebo kuřecí maso. Ideální dieta i pro i citlivější pejsky.
- Lehce stravitelné a velmi dobře přijímané krmivo i pro pejsky s citlivým zažíváním
- Bohaté na poctivé jehněčí maso a pořádnou porci rýže, která je přírodním zdrojm uhlohydrátů
- Chia semínko dodává pejskům esenciální mastné kyseliny, déle udržuje pocit nasycení a stará se o to, aby potrava správně prošla zažíváním
- Obsah bílkovin a tuků je tu přizpůsoben psům, kteří mají normální pohybovou aktivitu
- Výtažek z juky působí ve střevech jako prebiotikum a snižuje množství plynů, takže předchází případnému zápachu
- Pivovarské kvasnice tu jsou pro krásně hebkou a hustou srst a zdravou kůži
- Jaký je poměr bílkovin? 75 % extra čerstvého masa (40% z jehněčího masa, 35% z drůbeže) a 25% rostlinné bílkoviny
Složení:
Čerstvé jehněčí (maso, játra, plíce - celkem 30%), drůbeží bílkovina s nízkým obsahem popelovin, sušená (12,5%), jehněčí bílkovina (10%),rýže (40%), ovesná mouka z loupaných zrn, výlisky z hroznových jadérek, sušené pivovarské kvasnice, chia semínka (1,5%), ovesné otruby, lněné semínko, hydrolyzovaná drůbeží játra, drůbeží tuk, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené byliny (celkem 0,2%: listy kopřivy, hořec kořen, zeměžluč, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, ostružinové listí), Yucca schidigera.
Hrubé bílkoviny 23%, hrubý tuk 12,5%, hrubý popel 6,5%, hrubá vláknina 3,2%, vlhkost 10%, vápník 1,4%, fosfor 0,9%, sodík 0,3%
Nutriční doplňkové látky (na 1 kg):
Vitamín A 13 000 m.j., vitamín D3 1 300 m.j., vitamín E 130 mg, měď 17 mg, železo 200 mg, mangan 40 mg, zinek 170 mg, jód 2 mg, selen 0,3 mg, lecitin 2 800 mg, přírodní výtažky s vysokým obsahem vitamínu E 50 mg
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | BELCANDO - dospělý pes |
---|---|
Jótállás: | 18 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.