ANNAMAET Grain Free LEAN 11,35 kg
Kód: 21021031Termék részletes leírása
Složení:
Kuřecí moučka, hrách, čočka, brambory, tapioka (maniok), kachní moučka, moučka ze sleďů, přírodní aroma, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), menhadenový olej (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), mrkev, celer, petržel, salát, řeřicha, špenát, mořské mikrořasy (zdroj mastných kyselin), brusinky, Lactobacillus Acidophilus – sušený produkt fermentace, oligofruktosa, juka schidigera, chlorid sodný, moučka z mořských řas, chlorid draselný.
Analytické složky:
Hrubý protein 30,0 %, hrubé oleje a tuky 8,0 %, hrubá vláknina 3,5 %, hrubý popel 7,5 %, vlhkost 10 %, vápník 1,15 %, fosfor 0,95 %, omega 6 mastné kyseliny 2,0 %, omega 3 mastné kyseliny 0,6 %, DHA 0,2 %.
Metabolizovatelná energie 3242 kcal/kg.
Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky/kg:
Vitamín A 32.180 m.j., vitamín D3 1.580 m.j., vitamín E 179 m.j., L-karnitin 35 mg, železo (chelát železa) 35,7 mg, jód (jodičnan vápenatý) 1,3 mg, měď (chelát mědi) 5,4 mg, mangan (chelát manganu) 3,6 mg, zinek (chelát zinku) 89 mg, selen (selenium kvasnice) 0,27 mg.
Dávkování:
Doporučená denní krmná dávka | ||||
hmotnost psa |
pro udržení hmotnosti, při normální aktivitě |
pro snížení hmotnosti, při sklonech k nadváze |
||
množství | množství | množství | množství | |
do 6 kg | 54-189 g | ½-1+¾ hrnku | 72-135 g | 2/3-1+¼ hrnku |
7-13 kg | 162-324 g | 1+½-3 hrnky | 108-243 g | 1-2+¼ hrnku |
14-20 kg | 270-432 g | 2+½-4 hrnky | 189-324 g | 1+¾-3 hrnky |
21-27 kg | 351-540 g | 3+¼-5 hrnků | 243-405 g | 2+¼-3+¾ hrnku |
28-34 kg | 432-594 g | 4-5+½ hrnku | 297-486 g | 2+¾-4+½ hrnku |
35-40 kg | 540-702 g | 5-6+½ hrnku | 378-540 g | 3+½-5 hrnků |
41-50 kg | 594-810 g | 5+½-7+½ hrnku | 405-648 g | 3+¾-6 hrnků |
51-59 kg | 702-918 g | 6+½-8+½ hrnku | 486-729 g | 4+½-6+¾hrnku |
60-68 kg | 756-1026 g | 7-9+½ hrnku | 540-810 g | 5-7+½ hrnku |
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | ANNAMAET |
---|---|
Jótállás: | 12 měsíců |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.